BedrijfNederland

Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken in Oldeberkoop

Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken is een bedrijf in Oldeberkoop. Gevestigd op het adres Wolvegasterweg 48 met postcode 8421PN. Het bedrijf heeft als handelsnaam Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken en is als rechtsvorm een vereniging. Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken is opgericht op 18 februari 1981.

Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 40002915 en heeft als vestigingsnummer 0. Bij de belastingdienst is Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken bekend onder het RSIN nummer 816378162.Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens van Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken in Oldeberkoop.

Handelsnaam:Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken
Oprichtingsdatum:1981-02-18
Rechtsvorm:vereniging
KVK nummer:40002915
RSIN nummer:816378162

Adresgegevens

Het adres van Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken, onderstaand adresgegevens van Afdeling Oldeberkoop en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken in Oldeberkoop.

Straat:Wolvegasterweg 48
Postcode:8421PN
Plaats:Oldeberkoop
Provincie:Friesland